Over Van Loo Projects

Van Loo Projects staat garant voor kwaliteit, veiligheid en milieuzorg

Van Loo projects voert kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteit primeert op kwantiteit en zoals grondwerken de fundering zijn voor een geslaagd project is kwaliteit de beste basis voor langdurige en vruchtbare zakelijke relaties. Dagelijks geeft het gehele team van Van Loo Projects het beste van zichzelf wat resulteert in niet enkel tevreden klanten maar ook zeer bekwame professionals. Naast een trippel A team werkt van loo projects met de beste materialen en de meest geavanceerde machines.

De activiteiten van Van Loo Projects vragen om een doordachte en veilige aanpak. Daarom voldoen alle machines aan de wettelijke veiligheidsnormen. Zowel Van Loo projects als zijn werfleiders beschikken over de nodige VCA attesten.

Vandaag de dag kan je als onderneming niet meer om het milieu heen. Vervuilde gronden en industriële erfenissen uit het verleden behoren tot de dagelijkse besognes van iedere werknemer van Van Loo. Door te werken met erkende labo’s, als lid van de VZW grondbank/grondwijzer en door strikt de milieuregels te volgen doet ook Van Loo Projects zijn duit in het zakje voor een meer leefbare omgeving.